La data de 02.02.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor N.I., L.G. şi T.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi tentativă la scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept”, se arată într-un comunicat al DIICOT Iaşi.

Citeste si: Botoşani: Un bărbat a murit după ce ar fi fost lovit cu pumnii în cap de un tânăr, în urma unui conflict; suspectul este audiat de poliţişti

Trei bărbați au încercat să iasă din ţară cu zece kilograme de canabis ascunse în rezervorul maşinii

Potrivit anchetatorilor, una dintre persoanele reţinute a primit de la celelalte două persoane implicate în acest caz o cantitate de aproximativ zece kilograme de canabis, drogurie fiind ambalate în 47 de pungi vidate cu greutatea de 200 de grame fiecare.

Citeste si: Novak Djokovici a câştigat Australian Open pentru a opta oară şi va fi din nou numărul 1 mondial

Ulterior, persoana respectivă a ascuns drogurile în rezervorul maşinii şi a încercat să iasă din ţară, prin punctul de frontieră Sculeni, judeţul Iaşi, fiind prinsă în flagrant de către procurori, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal MONSTRU la „Bravo, ai stil! Celebrities” între Maria și Cătălin Botezatu. „Haideți să nu jignim. Îmi spuneți să...”

Totodată, au fost prinse în flagrant şi celelalte două persoane, în timp ce se deplasau către punctul de trecere a frontierei Albiţa, judeţul Vaslui.

În maşina acestora a fost descoperit un aparat de vidat, dar şi un cântar de precizie, utilizat la cântărirea drogurilor.

Citeste si: Parchetul Militar Cluj a fost sesizat în cazul jandarmului care a lovit cu piciorul şi a înjurat un bărbat

Cele trei persoane- trei bărbaţi- urmează să fie prezentate în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si