Medicii au constatat decesul în cazul celor trei bărbați căzuți în puț. „Astazi, 21.06.2022, la ora 15:12, am fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că trei barbati au căzut într-un puț, cu adâncimea de 20 metri, situat în com.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a murit după ce a căzut în râul Dâmbovița

Tănăsoaia, jud.

Vrancea. Alaturi de politisti, la fața locului se află un echipaj SAJ Vrancea, un echipaj al ISU Vrancea și SVSU Tănăsoaia. Din nefericire, cele trei persoane au decedat, iar în acest moment lucratori din cadrul ISU Vrancea actionează pentru scoaterea acestora”, a precizat ISU.

La fața locului au intervenit patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar. Cei trei bărbați curățau fântâna în momentul producerii incidentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 14 ani din Iași a murit înecat într-o viroagă amenajată ilegal

Un tânăr de 14 ani s-a înecat într-o viroagă amenajată ilegal

Copiii se scăldau în momentul în care accidentul s-a petrecut. Autoritățile au fost anunțate după o oră de către un alt băiat. După ce a fost scos la suprafață, medicii l-au resucitat, dar  băiatul nu mai dădea semne vitale. Tragedia s-a produs în comuna ieșeană Mogoșești, duminică după-amiază.

Citeste si:  Băiețelul de 5 ani care a căzut în râul Cugir a murit

„Am rămas surprins, că am și eu nepoți. Dacă au fost mai mulți și ceilalți au fugit. S-au speriat, au fugit și l-au lăsat pe asta. Ferească Dumnezeu de ce s-a întâmplat.”, spune un bărbat.

Citeste si:  Tânărul dispărut din Giurgiu, găsit mort în Dunăre

Băiatul căzut în râul Cugir a murit

Medicii au constatat decesul în cazul băiatului de 5 ani care a căzut râul Cugir.  Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resucitare aplicate. Incidentul s-a produs pe 13 iunie.

„În jurul orei 13,00, un minor în vârstă de aproximativ 5 ani, din Cugir, a căzut în râul Cugir", au informat autoritățile.

Citeste si:  VIDEO- Descoperire macabră în Sighetu Marmației. Cadavrul unui copil de 14 ani, ascuns în cușca câinelui

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si