Conflictul a izbucnit într-un bar din comuna Români, județul Neamț, vineri seară. Tânărul agresat în vârstă de 27 de ani a fost cel care a sunat la 112.

Trei bărbați din Neamț au fost reținuți după ce au agresat un tânăr într-un bar

“La faţa locului au fost alocate forţe de intervenţie din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Neamţ, care au procedat la aplanarea stării conflictuale, extragerea persoanelor implicate în acest conflict şi conducerea acestora la sediul unităţii de poliţie,  pentru continuarea cercetărilor.

Citește și: Caz revoltător în Timiș! Un bătrân a fost bătut cu bestialitate de un adolescent și a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a sărit în apărarea nepoatei sale

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 14 aprilie, în jurul orei 20:00,  pe fondul consumului de alcool, într-un bar din localitatea Români,  ar fi izbucnit un conflict spontan, trei persoane exercitând acte de violenţă şi adresând ameninţări tânărului de 27 de ani, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Neamţ.

Conflictul a izbucnit într-un bar din localitate

Cei trei agresori au vârste cuprinse între 30 și 33 de ani și s-ar fi deplasat la un alt bar, apoi la un imobil. Aceștia au bătut și amenințat alte două persoane.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a murit subit, la secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin/ Cauza morții

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Citește și: Cruzime fără margini la Bihor: un bărbat a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si