Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Salaj au dispus retinerea a trei barbati- Campean Bogdan Ciprian, Cuibus Mihai Andrei si Suciu Pavel Cornel-, pentru constituire a unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni cu produse stiind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Incepand cu iulie 2016, Campean Bogdan Ciprian a constituit, impreuna cu Cuibus Mihai Andrei, Suciu Pavel Cornel si suspectii B.N. S., A. A. si S. N. D., un grup infractional organizat care a avut ca scop comercializarea de substante psihoactive in municipiul Zalau si in orasele Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei.
Substantele psihoactive, procurate din municipiul Baia Mare, erau vandute inclusiv elevilor, pentru sume cuprinse intre 20 si 30 de lei plicul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

”In calitate de lider al grupului, inculpatul Campean Bogdan Ciprian s-a ocupat de transportul, depozitarea, portionarea, ambalarea, precum si valorificarea substantelor psihoactive, valorificarea acestora fiind facuta de catre inculpat personal sau de catre ceilalti membri ai grupului infractional organizat dar la solicitarea acestuia”, arata DIICOT.


Sumele de bani incasate de catre ceilalti membri ai grupului in urma comercializarii substantelor psihoactive erau predate lui Campean Bogdan Ciprian.
Totodata, in urma cercetarilor, s-a constatat ca, incepand cu luna iulie 2016, membrii grupului infractional  au facut aproximativ 150 de tranzactii pe luna.
Cei trei urmeaza sa fie prezentati miercuri Tribunalului Salaj cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si