Close sidebar
Close sidebar

Trei barbati din Salaj, retinuti dupa ce au vandut substante psihoactive elevilor. Un plic costa intre 20 si 30 de lei

Trei barbati au fost retinuti de DIICOT Salaj, fiind acuzati ca au procurat si vandut substante psihoactive in municipiul Zalau si in orasele Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei, inclusiv elevilor, pentru sume cuprinse intre 20 si 30 de lei plicul.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Salaj au dispus retinerea a trei barbati- Campean Bogdan Ciprian, Cuibus Mihai Andrei si Suciu Pavel Cornel-, pentru constituire a unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni cu produse stiind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Incepand cu iulie 2016, Campean Bogdan Ciprian a constituit, impreuna cu Cuibus Mihai Andrei, Suciu Pavel Cornel si suspectii B.N. S., A. A. si S. N. D., un grup infractional organizat care a avut ca scop comercializarea de substante psihoactive in municipiul Zalau si in orasele Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei.
Substantele psihoactive, procurate din municipiul Baia Mare, erau vandute inclusiv elevilor, pentru sume cuprinse intre 20 si 30 de lei plicul.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

”In calitate de lider al grupului, inculpatul Campean Bogdan Ciprian s-a ocupat de transportul, depozitarea, portionarea, ambalarea, precum si valorificarea substantelor psihoactive, valorificarea acestora fiind facuta de catre inculpat personal sau de catre ceilalti membri ai grupului infractional organizat dar la solicitarea acestuia”, arata DIICOT.


Sumele de bani incasate de catre ceilalti membri ai grupului in urma comercializarii substantelor psihoactive erau predate lui Campean Bogdan Ciprian.
Totodata, in urma cercetarilor, s-a constatat ca, incepand cu luna iulie 2016, membrii grupului infractional  au facut aproximativ 150 de tranzactii pe luna.
Cei trei urmeaza sa fie prezentati miercuri Tribunalului Salaj cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. 

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI