Doi barbati, tata si fiu din comuna Traian Vuia, judetul Timis au vrut sa curete fantana din curte cu ajutorul unei pompe cu gaz. Tatal, in varsta de 54 de ani si fiul lui, in varsta de 25 de ani au coborat in fantana adanca de 12 metri ca sa ia noroiul depus pe pereti, insa s-au intoxicat cu gazele care s-au acumulat in interior. Cand a vazut ce se intampla, un satean, vecin al celor doi, in varsta de 36 de ani, le-a sarit in ajutor fara sa stea pe ganduri si a coborat in fantana mortii.

Niciunul dintre cei trei nu a mai iesit la suprafata, iar un sat intreg a asistat cu sufletul la gura la operatiunea de salvare.

Pompierii i-au scos pe barbati din fantana, insa toti erau in stare de inconstienta. Toti cei prezenti au sperat pana in ultima clipa ca un miracol ii va readuce pe cei trei la viata, insa medicii nu au mai reusit sa faca nimic pentru niciunul dintre barbati.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nimeni nu-si explica de ce si-au riscat barbatii viata intrand in fantana plina de gaze, iar martorii spun ca primii doi barbati au cazut in fantana cand s-au intoxicat cu monoxidul de carbon inhalat, iar al treilea barbat a coborat in fantana cu speranta ca ii va scoate pe ceilalti doi. Politia a declansat o ancheta in acest caz.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si