Scandal în mijlocul străzii, miercuri seara, atunci când trei bărbați s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a adus o bâtă.
Doi dintre ei au continuat scandalul chiar și după ce poliția a ajuns în zonă. Doi indivizi, unul de 35, respectiv unul de 36 de ani, au fost imobilizați și duși la secție.
Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Citeste si: Părinții unei copile, de cinci ani, au fost arestați după ce au bătut-o în repetate rânduri

Violență în familie. Părinții unei copile au fost arestați după ce au bătut-o în repetate rânduri

Caz șocant în județul Mehedinți, unde o copilă de cinci ani era bătută crunt de proprii părinți. Ei eu fost arestați după ce au fugit în județul Timiș.

Citeste si: Cadavrul unei femei a fost găsit pe marginea unui drum din Arad

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În luna martie, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că nepoata sa, o minoră în vârstă de 5 ani a fost agresată de părinţi, o femeie de 25 de ani şi un bărbat de 33 de ani, ambii din orașul Vânju Mare.

Citeste si: Patru tineri au ajuns la spital în urma unui accident din Craiova

Din cercetări, a reieşit că în perioada august 2021-martie 2022, persoanele în cauză au locuit într-un apartament din oraşul Vânju Mare împreună cu minora de 5 ani şi alţi trei copii, agresând-o fizic în repetate rânduri pe aceasta, fiindu-i pusă în primejdie dezvoltare fizică, intelectuală şi morală”, precizează IPJ Mehedinţi.

Cei doi au fost arestați preventiv

Citește si:  Un adolescent a fost bătut pe trecerea de pietoni, iar șoferul a fugit

Ulterior, cei doi au fost prezentați în faţa magistraților de la Judecătoria Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă, faţă de aceștia luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si