In jur de ora 3, o gasca "impresionanta" de baieti se apropie de masina din stanga imaginii. Trei pe jos, trei pe "bolizi" cu doua roti si baloane atarnate de portbagaj. Se duc tinta la batrana Dacie care, surpriza, are portiera soferului descuiata. Deja jumatate din operatiune le este pusa pe tava adolescentilor. Care, cat ai zice peste, se pun pe treaba si incearca sa porneasca automobilul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In doar un minut motorul incepe sa toarca. Doar ca soferia nu-i pentru toti si e si mai clar ca niciunul dintre cei 6 suspecti nu poseda permis de conducere. Mai un metru in fata, mai un metru in spate, pana cand masina e aproape proptita in cea parcata in fata ei. Noroc de un alt sofer care isi face aparitia in zona, iar gasca o ia la goana.

Incapatanarea pare sa-i caracterizeze, totusi, pe doi dintre pusti. Se intorc dupa vreo 40 de minute, se urca in masina si, in sfarsit, par sa le fi dat de cap pedalelor. Cu directia e mai complicat, dar cumva dibuiesc iesirea de pe alee. Cu farurile nu prea s-au inteles, pentru ca au mers cu ele stinse pret de vreo suta de metri. Unde s-au oprit acolo au lasat si automobilul si s-au facut nevazuti.

Politistii sunt, insa, pe urmele lor si ar putea sa ii cerceteze pentru furt de autoturisme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si