Pompierii și localnicii s-au mobilizat rapid pentru a stinge incendiul izbucnit la trei locuințe din comuna Scoarța, județul Gorj. Aceștia au reușit cu greu să mai salveze câteva bunuri. Focul s-a răspândit rapid din cauza vântului care a suflat cu putere.

Citeste si: VIDEO| Explozie puternică într-un bloc din Satu Mare. Opt oameni au ajuns de urgență la spital

Una dintre case îi aparține unei angajate a primăriei, iar celelalte două erau ale unei bătrâne care locuia împreună cu fiul ei.

”Dormeam și auzirăm aici în spate și aveam camera asta care bătea încolo și ardea de aici din spate, eu mă urcai pe acoperiș cu furtunul meu, dar ce să mai, mă băgai pe acoperiș, nu avusei nicio putere, se alese praful de toată munca mea.” , Cătălin Dobran, proprietar casă arsă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O mașină de lux a ars în totalitate, într-un complex rezidențial

„N-are ce să se mai salveze, animale moarte, porci, capre – și în case – totul e distrus.”, a adăugat un localnic.

Șase autospeciale au intervenit la fața locului pentru lichidarea incendiului.

„O misiune foarte dificilă din cauza construcțiilor foarte apropiate, dar și a intensității vântului care a ajutat la extinderea flăcărilor. Colegii mei au intervenit cu echipamentele din dotare pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite.”

, spune Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj.

Citeste si: Un boiler de zeci de kilograme a aterizat pe DN15 în urma unei explozii

„Dezastru, efectiv e daună totală la familia cu cele două case, cu animale, plus vecinii, colega noastră de la primărie, care trebuie ajutată, aceste familii trebuie ajutate.”, adaugă și Ion Stamatoiu, primar comuna Scoarța.

Citeste si: Locomotiva unui tren care transporta grâu a luat foc. Mecanicul a avut nevoie de îngrijiri medicale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si