Trei comercianți de flori s-au luat la bătaie în municipiul Botoșani, la intersecția străzii Primăverii cu Bulevardul George Enescu. Bărbații au aruncat cu flori și cu ghivece.

Bătaie cu flori și ghivece între comercianții de flori, la Botoșani

Între trei bărbați, comercianți de flori, din municipiul Botoșani s-a iscat un scandal. Cei trei s-au luat la bătaie, aruncând cu flori și ghivece, la intersecția străzii Primăverii cu Bulevardul George Enescu.

Conflictul dintre cei trei bărbați a fost aplanat de un echipaj de jandarmerie, care a intervenit înainte ca situația agresivă să degenereze.

Potrivit primelor informații, cearta celor trei bărbați, comercianți de flori, a izbucnit din cauza alegerii locurilor de vânzare. Echipajul de jandarmeria i-a condus pe cei trei bărbați agresivi la sediul inspectoratului, acolo unde a fost clarificată implicarea fiecăruia în scandalul realizat în spațiul public.

Citește și: Incident demn de filme! Două femei s-au bătut într-un salon de înfrumusețare! Scandalul s-a mutat apoi în stradă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

ghivece sparte

Trei comercianți de flori s-au luat la bătaie în Botoșani

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbații au fost sancționați contravențional de jandarmi, cu amenzi a căror valoare se ridică la suma de 1.600 de lei.

Amenzile aplicate au fost în conformitate cu legea nr 61/1991, care prevede sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, constituie contravenție și este sancționată cu amendă începând de la 200 de lei, până la 1000 de lei.

Două femei s-au luat la bătaie în salonul de înfrumusețare

Cearta femeilor a avut loc în urmă cu trei zile, la un salon de înfrumusețare din Tecuci. Una dintre femei susține că ar fi fost scoasă afară forțat de cealaltă femeie și lovită în cap și în abdomen. De asemenea, aceeași femeie susține și că ar fi fost amenințată de cealaltă femeie pentru a o convinge să-și retragă plângerea pe care o făcuse împotriva membrilor familiei ale acesteia.

După cearta din salonul de înfrumusețare, scandalul femeilor s-a mutat în stradă. Un echipaj de la Jandarmeria Galați, care se afla în patrulă în acea zonă, a observat cum una dintre femei încearcă să arunce un coș de gunoi în mașina celeilalte care voia să se pună în mișcare.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

jandarmeria romana

Conflictul a fost aplanat de un echipaj al Jandarmeriei Române

[Sursa foto: Jandarmeria Română]

„Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 25 de ani, a fost invitată de jandarmi la sediul poliției pentru lămurirea aspectelor care au dus la provocarea acestui incident, iar din declarația acesteia a reieșit faptul că în timp ce se afla într-un salon de înfrumusețare a fost scoasă afară forțat de către femeie și lovită în cap și abdomen, ulterior fiind amenințată de către

acestea pentru a o determina să își retragă plângerea împotriva unor membrii ai familiei agresoarei, într-un dosar aflat în cercetare”, a relatat Jandarmeria Română cu privire la incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si