El este Adrian, baietelul renascut din focul in care propriul tata l-ar fi aruncat. Cu chipul mutilat, este copilul care adoarme plangand, cu ochii deschisi. Baiatul, si asa suferind de sindromul Down, trece printr-o drama cumplita. Are rani pana la os, iar trauma suferita in noaptea de 29 noiembrie 2016 inca il nelinisteste.

„Orice lacrima a lui pe fata il arde. Il arde si il ustura la suflet. Urla noaptea, urla ziua, urla la lumina, urla de durere. Se sperie de lumina”,  spune bunica baietelului.

Din Iadul pus la cale de tata au fost salvati si ceilalti doi frati ai sai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sunt imagini din noaptea de groaza. Sfindand tipetele disperate ale celor trei copilasi, tatal tine sa-si duca la final sinistrul plan. De parca n-ar vrea sa-i lase-n viata pe cei mici, cand politistii sparg geamurile ca sa-i scoata vii din casa care se topeste, individul ii ataca cu coktailuri Molotov.

Doi dintre ei cad raniti.

Intreaga nebunie e oprita cu pistolul.  Impuscat in picior, tarat in strada de doi dintre agenti, barbatul e la un pas sa fie linsat de vecini.

Mama celor trei, plecata de acasa din cauza batailor crunte, a aflat de nenorocire abia dupa o saptamana. Acum, l-a luat in grija pe Adrian, dar pe ceilalti doi, trimisi in plasament, psihologii spun ca inca nu ii pot da.

„Are nevoie de alimente, de mancare, de orisice are nevoie. Dar cel mai mult are nevoie de costumatia asta. E o imbracaminte speciala care sa ii acopere fata si o manusa speciala care sa ii indrepte mana si sa i vindece ranile”, spune bunica.

3 mii de lei este suma pe care familia nu si-o permite. De-atat are nevoie Adrian, ca macar dup-atatea luni sa poata iesi in parc fara sa fie in pericol. Deocamdata, cel care i-a facut atata rau nu a primit o condamnare definitiva. Abia pe 21 martie urmeaza procesul in urma caruia ar putea fi decazut din drepturile parintesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si