Close sidebar
Close sidebar

Trei copii au fost incendiati in casa de propriul tata. Unul dintre ei a ramas cu arsuri grave pe jumatate de corp si are nevoie disperata de ajutor: "Orice lacrima a lui pe fata il arde. Urla de durere"

Gestul nebun al unui tata a distrus trei destine! Cei trei copii sechestrati in casa pe care barbatul a incendiat-o trec prin momente cumplite! Cel mai greu e pentru baiatul cel mare, de 13 ani, care are arsuri pe jumatate din corp. Il ard si lacrimile când plânge, spune bunica lui, care ne implora sa- l ajutam. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

El este Adrian, baietelul renascut din focul in care propriul tata l-ar fi aruncat. Cu chipul mutilat, este copilul care adoarme plangand, cu ochii deschisi. Baiatul, si asa suferind de sindromul Down, trece printr-o drama cumplita. Are rani pana la os, iar trauma suferita in noaptea de 29 noiembrie 2016 inca il nelinisteste.

„Orice lacrima a lui pe fata il arde. Il arde si il ustura la suflet. Urla noaptea, urla ziua, urla la lumina, urla de durere. Se sperie de lumina”,  spune bunica baietelului.

Din Iadul pus la cale de tata au fost salvati si ceilalti doi frati ai sai.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Sunt imagini din noaptea de groaza. Sfindand tipetele disperate ale celor trei copilasi, tatal tine sa-si duca la final sinistrul plan. De parca n-ar vrea sa-i lase-n viata pe cei mici, cand politistii sparg geamurile ca sa-i scoata vii din casa care se topeste, individul ii ataca cu coktailuri Molotov.

Doi dintre ei cad raniti.

Intreaga nebunie e oprita cu pistolul.  Impuscat in picior, tarat in strada de doi dintre agenti, barbatul e la un pas sa fie linsat de vecini.

Mama celor trei, plecata de acasa din cauza batailor crunte, a aflat de nenorocire abia dupa o saptamana. Acum, l-a luat in grija pe Adrian, dar pe ceilalti doi, trimisi in plasament, psihologii spun ca inca nu ii pot da.

„Are nevoie de alimente, de mancare, de orisice are nevoie. Dar cel mai mult are nevoie de costumatia asta. E o imbracaminte speciala care sa ii acopere fata si o manusa speciala care sa ii indrepte mana si sa i vindece ranile”, spune bunica.

3 mii de lei este suma pe care familia nu si-o permite.

De-atat are nevoie Adrian, ca macar dup-atatea luni sa poata iesi in parc fara sa fie in pericol. Deocamdata, cel care i-a facut atata rau nu a primit o condamnare definitiva. Abia pe 21 martie urmeaza procesul in urma caruia ar putea fi decazut din drepturile parintesti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI