Caz șocant petrecut în localitatea buzoiană Căldărăști, acolo unde, potrivit expresulbuzoian.ro, trei copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani ar fi ucis un localnic de 80 de ani.

Citește și: Tânărul de 16 ani care a ucis cu sălbăticie o majoretă de 13 ani a primit ce merita

Crima s-ar fi produs pe un câmp, unde bărbatul mersese pentru a tăia via.

Cum s-a produs crima îngrozitoare

Trei copii, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, sunt cercetați pentru comiterea unei crime în localitatea buzoiană Căldărăști. Victimă le-a căzut un localnic de 80 de ani, potrivit sursei citate.î

Citește și: Un călugăr din Suceava ar fi abuzat sexual doi minori, după ce i-a îmbătat în camera unei pensiuni turistice

La finalul acestei săptămâni, polițiștii au fost sesizați de un localnic din Căldărești care a găsit un vecin, în vârstă de 80 de ani, mort pe un câmp din localitate. Cadavrul era gol pușcă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Ancheta a scos la iveală detalii înfiorătoare. Localnicii povestesc că bărbatul de 80 de ani a plecat pe câmp cu gândul să își taie via.

La scurt timp, în zonă au apărut 3 minori: doi în vârstă de 9 ani și unul de 13 ani. Cei trei copii au început să îl lovească pe bătrân, după ce l-au pus la pământ l-au legat, i-au băgat pământ în gură și au continuat să îl lovească.

Citește și: Nu știa că este însărcinată și a născut în toaleta unui magazin din Piatra-Neamț

Bătrânul nu a rezistat mult și la scurt timp a decedat.

Cei trei minori s-au făcut nevăzuți dar nu înainte de a-i fura toate hainele bătrânului. Copiii sunt acuzați că au omorât bătrânul pentru a-i fura bicicleta. 

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă și au stabilit că suspecți de comiterea oribilei crime ar fi cei trei minori.

Cum a fost găsit bătrânul de polițiști

Fapta ar fi avut loc pe 22 spre 23 martie, într-o zonă din extravilanul localităţii Căldărăşti- Pogoanele, potrivit Digi 24.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Potrivit unor surse judiciare, bătrânul a fost găsit dezbrăcat într-o vie, iar pe corp avea echimoze.

Totodată, oamenii legii ar fi identificat urme pe mâini, semn că bărbatul a fost legat la un moment dat, dar ulterior a reuşit să scape.

Cei trei copii au fost identificaţi de poliţişti. Potrivit sursei citate, cei doi minori de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar cel de-al treilea ar avea 15 ani și urmează sa fie expertizat din punct de vedere psihiatric.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, dosarul deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău vizează fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si