Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, vineri, o femeie in varsta de 44 de ani din Mahmudia a anuntat Politia ca trei copii din localitate, cu varste cuprinse intre 9 si 10 ani au plecat de la scoala, dar nu au mai ajuns la domiciliu.

Politistii din cadrul Postului de Politie Mahmudia au inceput cautarile impreuna cu rudele celor trei baieti, dar nu au reusit sa ii gaseasca, motiv pentru care au anuntat posturile de politie invecinate, Murighiol si Bestepe, despre disparitia lor.

“Dupa cautari efectuate si de catre aceste posturi, pentru ca minorii nu au fost gasiti, la nivelul inspectoratului a fost activata grupa operativa coordonata de ofiterul imputernicit sef al inspectoratului. Grupa operativa a filtrat informatiile diversificate transmise de cetateni din zona extinsa din care au plecat minorii si a coordonat dispozitivul din zona. Intrucat existau informatii ca minorii se deplasau spre municipiul Tulcea, au fost infiintate doua  filtre rutiere in zona”,  se arata in comunicatul IPJ Tulcea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Vineri seara, in jurul orei 20.30, cei trei copii au fost gasiti la marginea localitatii Mahmudia. Politistii spun ca cei trei baieti nu au fost victimele vreunei infractiuni si aveau o conditie psihica si fizica foarte buna.

La cautari au participat pe langa aproximativ 20 politisti, voluntari din localitate si reprezentanti ai unei firme de paza

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si