Ucraina ar fi atacat cu rachete Crimeea. În urma atacului, până în acest moment, au fost raportate cinci decese și peste o sută de victime. Trei copii și doi adulți au fost loviți mortal de fragmente de rachete care au căzut pe pământ, informează presa locală, citată de edition.cnn.com.

Cinci morți și peste o sută de victime, în Crimeea

Ucraina ar fi atacat în cursul zilei de ieri orașul Sevastopol din Crimeea, mai exact, regiunea ocupată de Rusia.

În urma atacului, cinci persoane au murit și peste o sută de oameni se află în stare gravă.

Citește și: VIDEO Femeie de 37 de ani atacată de 3 lupi într-un parc zoologic de lângă Paris. Victima se află în stare gravă

Trei copii și doi adulți au murit într-un atac de proporții, în Crimeea

[Sursa foto: Capturi X]

„Din păcate, avem în prezent 124 de victime, dintre care trei sunt copii morți și doi sunt adulți morți”, a declarat guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvozhayev, pe Telegram, informează sursa citată anterior.

Ucraina ar fi atacat cu cinci „rachete operaționale-tactice ATACMS furnizate de SUA echipate cu focoase cluster”. Apărarea aeriană rusă ar fi reușit să doboare doar patru rachete. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Cea de-a cincea rachetă a fost lovită de apărarea aeriană rusă. A explodat în aer, iar fragmente au căzut pe o plajă pe care se aflau foarte multe persoane.  

Printre persoanele care au murit s-ar afla fiica lui Oleg Averianov, viceprimarul orașului Magadan, în vârstă de doar 9 ani.

Ucraina ar fi atacat într-un moment de vârf al zilei, când oamenii se întorceau de la muncă sau deja începuseră activitățile cu cei mici, a informat guvernatorul Razvozhayev. În Crimeea a fost anunțată o zi de doliu. 

Martorii la tragedie au declarat că nu a existat nicio sirenă care să îi avertizeze cu privire la atacul aerian. 

Citește și: VIDEO Imagini cu românul înjunghiat în Belgia! Individul a fost atacat de un grup de huligani, după meciul de duminică

Atac în Crimeea

[Sursa foto: X- Saboteamos]

Presa străină a declarat că Ucraina nu ar fi revendicat, în mod oficial, atacul.

„Asemenea acțiuni nu vor rămâne fără răspuns”, a declarat Ministerul rus al Apărării.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si