Close sidebar
Close sidebar

Trei crime bizare care au ingrozit Romania

In ultimele decenii, in Romania au avut loc mai multe crime ciudate, insotite de ritualuri inexplicabile, care i-a ingrozit pe oameni.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Psihologii sustin ca omorul este, intotdeauna, efectul fanteziei unei minti bolnave, iar modul de operare indica doar cat de grava este boala mintala de care sufera criminalul.

Cele trei crime care au ingrozita Romania

1. Crima "Doua Babe", din Galati

Potrivit adevarul.ro,  in dimineata zilei de 28 mai 1980, Marin Grigoriu, nepotul uneia dintre victime, a venit in vizita la matusa sa, dar a gasit poarta ferecata. Un lucru destul de ciudat pentru ca aceasta tinea in mod normal poarta descuiata. A sarit gardul si a intrat in casa. Atunci a vazut grozavia: si-a gasit intai matusa moarta si dezbracata complet, intr-o balta de sange.

„Doua femei, Aneta si Elisabeta Vasiliu, mama si fiica, zaceau fara suflare, pline de sange, cu urme de muscaturi in jurul gurii, cu taieturi pe sani si un topor langa ele.

Un alt lucru care i-a cutremurat pe anchetatori a fost faptul ca una dintre victime, femeia mai tanara, care era si matusa mea, avea parti din intestine pe fata ”, povesteste pentru „ Adevarul “ Marin Grigoriu.

Autorul crimelor, un tanar pe atunci de 26 de ani, a fost condamnat la detentie pe viata, dupa ce si-a recunoscut cu nonsalanta faptele bizare, argumentand ca asa a simtit ca trebuie sa faca in acel moment.


Raportul psihologic, consemneaza, de altfel, ca ucigasul suferea de tulburari de personalitate frecvente.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI