Close sidebar
Close sidebar

Trei dintre victimele accidentului produs in curtea unei firme din Arges sunt cetateni sarbi

Trei dintre victimele accidentului produs joi dimineata in curtea unei firme din comuna argeseana Bascov sunt cetateni sarbi, iar primele informatii din ancheta Politiei arata ca soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, intrand in grupul de oameni.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia moarta in accidentul produs in curtea firmei Leoni din comuna Bascov este cetatean sarb, la fel ca si doi dintre raniti, ceilalti trei raniti fiind romani.
Potrivit directorului Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Arges, Luminita Paul, cei cinci raniti au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Pitesti, patru dintre ei avand rani usoare, iar a cincea, o femeie romanca, fiind in stare grava.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Primele informatii din ancheta Politiei arata ca soferul care a intrat in plin in grupul de angajati se afla la volanul unui autoturism BMW, a venit de pe o strada, a intrat in spatiul destinat angajatilor si a lovit oamenii, in conditiile in care din cauza vitezei prea mari a pierdut controlul volanului.
Barbatul a declarat ca nu a produs accidentul cu intentie.

Accidentul a avut loc in curtea societatii comerciale Leoni din comuna Bascov, in momentul in care mai multi angajati ai firmei se aflau in  pauza de masa.
In urma impactului, o femeie a murit si alte cinci persoane au fost ranite.
Barbatul care a intrat cu masina in grupul de oameni are 22 de ani.

Sursa: News.ro
Sursa foto: epitesti.ro
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI