Close sidebar
Close sidebar

Trei dintre victimele crimei din Bascov au fost înmormântate vineri. Criminalul a fost mutat la spital

Trei dintre victimele crimei din Argeș au fost conduse vineri, 11 august, pe ultimul drum. Mama, tata şi fratele ucigaşului au fost înmormântaţi la cimitirul din localitate. Între timp, criminalul de la Bascov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și a fost mutat din arestul Poliției Argeș la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde va primi tratament.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La Biserica din Bascov a avut loc slujba de înmormântare pentru cei trei. Sâmbăta vor avea loc şi înmormântările celorlalte două victime nevinovate: sora ucigașului și nepoțica de 5 ani. La funeraliile de vineri a participat şi primarul localităţii, Gheorghe Stancu.

Bărbatul a premeditat crima

Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile.  

În sala de judecată, bărbatul a susținut că avea discernământul diminuat. Acesta a declarat că nu a realizat ce face. 

Nenorocirea s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. Un bărbat în vârstă de 53 de ani, cunoscut cu tulburări psihice, și-a ucis cinci persoane din familie. Este vorba despre părinții, fratele, sora și nepoata sa în vârstă de doar cinci ani.

Se pare că asasinul ar fi dorit să se răzbune și le-a detaliat anchetatorilor că a pus la punct pas cu pas atacul. Mai mult decât atât individul avea un jurnal unde a scris din timp ceea ce dorea să facă.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Bascov a plănuit pas cu pas masacrul. "A scris în jurnalul său că-i va ucide pe toți cinci"

„Bărbatul a recunoscut în detaliu o anumită modalitate de săvârșire a faptelor. A venit şi cu un motiv pentru faptele sale, însă nu vi-l pot spune în acest moment al anchetei. Este cel mai şocant caz din ultimii ani, sunt cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un minor. Totul este şocant şi tulburător”, a declarat procurorul Laurenţiu Palaghiea, purtătorul d

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: VIDEO: El este criminalul care și-a ucis întreaga familie cu pietre și obiecte ascuțite. Ce spune primarul comunei

e cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citeste si: Mărturii șocante de la locul în care a avut loc măcelul din Bascov: „Avea necaz pe aia mică...”

După crima teribilă individul s-a ascuns în grădina din spate a locuinței. Cel care a descoperit masacrul a fost cumnatul bărbatului,  care doar ce se întorsese de la serviciu. Tot el a fost cel care a sunat la 112 pentru a anunța tragedia.

Nu își mai lua tratamentul

Individul le-a povestit anchetatorilor cum și-a omorât familia. Din primele informații, și-a ucis fratele și părinții, alături de care locuia în aceeași casă. Lângă trupurile acestora oamenii legii au găsit pietre pline cu sânge. 

A mers apoi în cealaltă casă din curte unde locuiau sora sa și fetița acesteia în vârstă de 5 ani pe care le-a ucis cu sălbăticie. Soțul femeii, medic la Spitalul Militar Pitești, a fost cel care a descoperit masacrul.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Mesajul șocant pe care l-a primit de antrenorul copilei de cinci ani, ucise la Bascov: ”Este foarte greu de vorbit!”

De ceva timp bărbatul nu își mai lua tratamentul. Medicul psihiatru care îl are în evidență pe individ le-a declarat anchetatorilor că ultima oară l-ar fi văzut în urmă cu trei luni, dar bărbatul nu prezenta semne că ar fi violent. Acesta nu era considerat un pericol și nu avea nevoie de însoțitor.

Citeste si: Noi detalii despre masacrul din Argeș. "Victimele nu au fost înjunghiate"

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI