Incidentul ar fi pornit după ce una dintre fete ar fi fost acuzată pe rețele de socializare că ar fi furat bani. După un schimb de replici, o elevă de 18 ani a atacat-o pe colega ei de 17 ani. Sora celei din urmă a sărit să o apere. Amândouă au ajuns însă la spital. 

Citeste si: Nelu Tătaru, anunț despre testările gratuite de la locul de muncă. S-a ajuns la un consens între PNL și PSD

Fetele au fost transportate la spital

„Au fost aduse două tinere de 17, respectiv 18 ani din comuna Milaş, prezentând traumatisme prin agresiune care nu au necesitat internarea. Astfel după acordarea îngrijirilor necesare şi efectuarea mai multor investigaţii de specialitate, cele două tinere au fost lăsate la domiciliu", a declarat Florin Lazăr, purtător de cuvânt Spitalul Județean Bistrița.

Citeste si: Accident rutier grav. A fost solicitat elicopterul SMURD

Elevele s-au ales cu dosare penale

Reprezentanții școlii au declarat că desfășoară o anchetă internă, iar cele trei elece vor fi sancționate pentru fapta lor. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Vor fi aplicate sancţiuni drastice pentru că din datele preliminare a fost şi un act de violenţă. Şi asta nu se tolerează deloc. Două eleve s-au acuzat reciproc şi se pare că s-au şi îmbrâncit una pe alta. Cine a greşit va fi sancţionat, aşa cum prevăd regulamentele”, a declarat directorul adjunct al instituției de învățământ, citează observatornews.ro.

Polițiștii fac verificări și au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Citeste si: Incendiu la o fabrică de carne din județul Olt


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si