Conform IPJ Hunedoara, elevii au 14 ani.

„Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani  se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective ”,

a transmis IPJ Hunedoara.

Tinerii au fost transportați la spital

Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Citește și: Un român stabilit în Italia s-a stins din viață la doar 44 de ani. Bărbatul era preot și se vindecase de coronavirus

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Analizele medicale au indicat, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope ”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea DIICOT.

Doi tineri din Galați prinși de jandarmi cu substanțe interzise au încercat să scape de ele aruncându-le în stradă

Duminică, 15 ianuarie, jandarmii au depistat doi tineri din Galați care aveau asupra lor substanțe interzise. Cei doi au încercat să scape de substanțele interzise aruncându-le din mașină.

Citește și: Intervenție a pompierilor pe un drum județean, după ce o autoutilitară a luat foc

Jandarmii s-au apropiat de aceștia, moment în care tânărul aflat pe locul șoferului a deschis portiera mașinii și a aruncat pe jos mai multe pliculețe.

Ce au transmis autoritățile

Cei doi tineri au încercat astfel să scape de pliculețele cu substanțe interzise.

„Oamenii legii l-au întrebat pe bărbat ce a aruncat, iar acesta le-a spus că a făcut curat în mașină. Jandarmii au căutat și au găsit în vegetația din zonă pliculețele aruncate, iar în interiorul acestora a fost găsită o substanță cristalină de culoare albă, iar sub autoturism a fost găsită o țigară confecționată manual, dintr-o substanță vegetală de culoare verde”, a transmis Jandarmeria Galați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si