Close sidebar
Close sidebar

Trei elevi au fost găsiți drogaţi în curtea unei şcoli din Petroşani

Trei elevi de la o școală din Petroşani au fost depistaţi sub influenţa unor substanţe psihotrope și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale amănunțite. Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz.

Laura Macovei,

Trei elevi au fost găsiți drogaţi în curtea unei şcoli din Petroşani

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform IPJ Hunedoara, elevii au 14 ani.

„Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani  se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective ”, a transmis IPJ Hunedoara.

Tinerii au fost transportați la spital

Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Citește și: Un român stabilit în Italia s-a stins din viață la doar 44 de ani. Bărbatul era preot și se vindecase de coronavirus

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Analizele medicale au indicat, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope ”,

a mai precizat IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea DIICOT.

Doi tineri din Galați prinși de jandarmi cu substanțe interzise au încercat să scape de ele aruncându-le în stradă

Duminică, 15 ianuarie, jandarmii au depistat doi tineri din Galați care aveau asupra lor substanțe interzise.

Cei doi au încercat să scape de substanțele interzise aruncându-le din mașină.

Citește și: Intervenție a pompierilor pe un drum județean, după ce o autoutilitară a luat foc

Jandarmii s-au apropiat de aceștia, moment în care tânărul aflat pe locul șoferului a deschis portiera mașinii și a aruncat pe jos mai multe pliculețe.

Ce au transmis autoritățile

Cei doi tineri au încercat astfel să scape de pliculețele cu substanțe interzise.

„Oamenii legii l-au întrebat pe bărbat ce a aruncat, iar acesta le-a spus că a făcut curat în mașină. Jandarmii au căutat și au găsit în vegetația din zonă pliculețele aruncate, iar în interiorul acestora a fost găsită o substanță cristalină de culoare albă, iar sub autoturism a fost găsită o țigară confecționată manual, dintr-o substanță vegetală de culoare verde”, a transmis Jandarmeria Galați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI