Trei elevi dintr-o școală din Sighetul Marmației au devastat o sală de clasă sub ochii profesorilor. Aceștia sunt bănuiți că ar fi consumat băuturi alcoolice. Incidentul s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 9, la Școala Generală "Ioan Mihali de Apșa".

Citeste si: Anchetă într-un liceu din Oradea după ce mai mulți copii au refuzat să meargă la școală din cauza unui elev

Elevii au spart mai multe mobiliere din clasă

Aceștia s-au îmbrâncit și au spart mai multe mese și scaune, sub privirile colegilor și profesorilor.
Părinții au fost chemați la școală pentru a discuta despre situația elevilor. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a fost sesizat după incident și se așteaptă măsurile care vor fi luate de conducerea unității de învățământ.

Unitatea de învățământ amintită a fost cuprinsă de Ministerul de Interne într-un proiect de reducere a violenței în școli și de reducere a fenomenului de bulling.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în Borșa. Un profesor a fost bătut cu ranga de un interlop

Un minor a ajuns la spital după ce a consumat alcool în școală

În luna ianuarie, o altă anchetă a fost deschisă după ce mai mulți minori din clasa a IX-a au băut alcool la şcoală, iar unuia dintre ei i s-a făcut rău.

Adolescentul a fost transportat la spital. Incidentul s-a produs la Colegiul Tehnic din Câmpulung, pe data de 12 ianuarie. Primele verificări făcute de Poliţie arată că băiatul a băut, chiar la şcoală, împreună cu cinci colegi, băutura fiind adusă de unul dintre aceştia.

Citeste si: Scandal la școală: mai mulți elevi au băut alcool în clasă, iar unui băiat i s-a făcut rău

Un elev de 15 ani a fost bătut de părinții unui coleg

Un alt incident neobișnuit s-a petrecut în luna decembrie, unde un elev de 15 ani a ajuns la spital după ce a fost agresat pe terenul de sport al liceului de către familia unui coleg cu care care intrase în conflict. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale care în urma verificărilor efectuate au stabilit că în pauza dintre orele de curs între doi elevi de 17 ani, respectiv 15 ani au existat niște discuții contradictorii.

Citeste si: Un elev din Râmnicu Vâlcea a fost bătut în faţa şcolii de un băiat de 16 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si