Close sidebar
Close sidebar

Trei elevi din Targu-Jiu s-au luat la bataie pentru o fata. Un minor a fost calcat in picioare de ceilalti doi agresori

Un minor, in varsta de 17 ani, ii acuza pe doi colegi mai mari ca l-ar fi batut in internat. Motivul conflictului ar fi ca victima ar avea o relatie cu iubita unuia dintre agresori.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Orbiti de furie, doi tineri ar fi intrat peste un elev in camera de camin unde isi sarbatorea ziua de nastere si l-ar fi batut cu pumnii si picioarele. Atat victima cat si agresorii invata la Colegiul Gheorghe Magheru din Targu Jiu.

"Au existat niste conflicte intre doi copii. S-a analizat situatia. A fost in perioada in care copiii serveau masa.  Noi am discutat cu pedagogul care a si aplanat conflictul", a declarat Bogdan Constantin, director adjunct Colegiul tehnic Ion Mincu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Baiatul ajuns la spital cu multiple contuzii, iar tatal sau a depus o plangere la politie pe numele celor doi elevi de 17, respectiv 18 ani. Politistii, dar si Inspectoratul Scolar Judetean Gorj au deschis o ancheta si cerceteaza cazul.

Sursa: Romania TV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI