Close sidebar
Close sidebar

Trei elevi din Vrancea s-au luat la bătaie într-o pauză. Imaginile au ajuns pe mâna polițiștilor

Polițiștii din Vrancea au deschis o anchetă după ce trei elevi de la un colegiu din Adjud s-au luat la bătaie, într-o pauză. Totul a fost filmat de un coleg.

Diana Bostan,

Colegiul Național Emil Botta

[Sursa foto: Facebook- Colegiul Național Emil Botta]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Protagoniștii scandalului sunt doi elevi cu vârste între 14 şi 16 ani de la Colegiul Naţional ”Emil Botta” din Adjud.

Incidentul a fost filmat de un coleg

Imaginile cu incidentul au fost filmate și postate pe o rețea de socializare, acestea ajungând și pe mâna polițiștilor din Vrancea care s-au sesizat din oficiu.

Citește și: Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

”În fapt, la data de 19 aprilie 2023, la un liceu din municipiul Adjud, în timpul unei pauze, a avut loc o altercaţie între trei elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. În acest moment, poliţiştii desfăşoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun”, arată, joi, IPJ Vrancea.

Citește și: BAC 2023. Calendarul examenului a fost modificat! Vești importante pentru elevi!

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

Un nou caz de agresiune în școala românească. Un elev și-a amenințat dascălul cu un cuțit și apoi a fugit din școală.

Citește și: Profesorii ies în stradă și amenință cu greva generală

Un elev de liceu din Bacău a amenințat cu cuțitul un profesor, în sala de sport. Băiatul, în vârstă de 15 ani, a fost dus la poliție pentru audieri și apoi a fost reținut.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Mai mulți elevi și profesori au fost evacauți în urma unui incendiu la o școală din Arad

Autoritățile din Bacău au fost sesizate în cursul zilei de miercuri, prin apel la 112, despre faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani a spus că, în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ din oraș, a intervenit pentru a aplana un conflict spontan între un elev și un cadru didactic.

Tânărul avea asupra lui un cuțit.

După incidentul șocant, elevul a fugit din școală

Oamenii legii au stabilit că elevul de 15 ani, în timp ce se afla în sala de sport, pe fondul unor discuții contradictorii cu dascălul, a scos din rucsac cuțitul cu care l-a și amenințat pe acesta.

Citește și: O profesoară din Lugoj a primit 9 luni de închisoare, după ce a bătut un elev

După incidentul șocant, tânărul a părăsit școala și a luat arma cu el.

Polițiștii au stabilit faptul că un elev în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, a scos din rucsac cuțitul cu care l-a ameninţat pe profesor. După acest incident, elevul a părăsit incinta şcolii, abandonând și cuțitul.

Citește și: O profesoară a fost obligată să-i achite daune morale unui elev pe care l-a lovit pentru că a înjurat-o

Băiatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Ce spun autoritățile

Oamenii legii l-au reținut pe tânărul de 15 ani care și-a amenințat profesorul cu cuțitul. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de un bărbat, de 42 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unei unităţi de învăţământ, ar fi intervenit să aplaneze un comflict spontan între un elev şi un cadru didactic, elevul având asupra sa un obiect înțepător.

Citește și: VIDEO- Elevii s-au întors în bănci după vacanța de Paște

La faţa locului, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 19 aprilie a.c. un elev de 15 ani, aflându-se în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, ar fi scos din rucsac un obiect înțepător şi l-ar fi ameninţat pe acesta, după care a părăsit incinta şcolii, abandonând obiectul.

Citește și: Profesoară umilită în public după ce a spus „Bună ziua, fetelor” la ora de curs

Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare”, se arată în comunicatul IPJ Bacău.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI