Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Trei fete au fost agresate de către un asistent maternal, în Capitală: „Vă puteţi imagina ce traume au fost declanşate în sufletul lor?”

Vişinel Bălan, preşedintele Consiliului Tinerilor Instituţionalizaţi, spune că trei fete au fost abuzate sexual de un asistent maternal, în Sectorul 4 din Bucureşti.

Alexandra Bercea,

Trei fete au fost agresate de către un asistent maternal, în Capitală: „Vă puteţi imagina ce traume au fost declanşate în sufletul lor?”

[Sursa foto: gettyimages]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vișinel Bălan a încercat să sesizeze Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 legat de trei fete abuzate sexual de un asistent maternal. El spune că nu i s-a răspuns, așa că a anunțat pe Facebook cazul.

Citeste si: VIDEO| Alte imagini care provoacă groază au fost date publicității dintr-un centru din județul Călărași. Minorii cu probleme au ajuns subnutriți pentru că ar primi mâncare neadecvată nevoilor lor

Vișinel Bălan cere ajutorul ministrului Gabriela Firea

„Trei fete abuzate sexual de asistentul maternal la DGASPC sector 4. Am intrat în posesia unei scrisori de disperare, frica de a nu se muşamaliza această nenorocire ce s-a abătut asupra fetelor abuzate sexual de către asistentul maternal profesionist.

Vă puteţi imagina ce traume au fost declanşate în sufletul acestor fete? Au acces aceste fete la servicii de terapie?”, scrie Vişinel Bălan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El cere intervenţia ministrului Gabriela Firea, dar şi a primarului Daniel Băluţă şi a conducerii DGASPC   Sector 4. „Stimată doamnă ministru Gabriela Firea, vă rog să mă ajutaţi. Primesc foarte multe mesaje, scrisori de la angajaţii din sistem, de la copii abuzaţi, toţi se simt abandonaţi. Stimate domnule primar Daniel Băluţă, aveţi idee/ informaţii despre acest abuz? Ce aţi făcut până în acest moment? Unde sunt cele trei fete? Persoana care le avea în îngrijire mai e asistent maternal sau a intrat în concediu?”.

Citeste si: Incident șocant la DGASPC Giurgiu. Un angajat ar fi lovit cu biciul copiii de care trebuia să aibă grijă

,,Ce faceţi concret pentru aceşti copii?''

Acesta scrie că a sunat la DGASPC sector 4: „Te-am sunat mai devreme, te-am deranjat pentru a veni în sprijinul copiilor abuzaţi. Ai refuzat să reacţionezi telefonic şi am decis să ies public, să intervin imediat.

Aş vrea să mai ştiu câţi copii sunt fugiţi din centrele pe care le aveţi în administrare?

Ce faceţi concret pentru aceşti copii? Câte astfel de cazuri mai aveţi în centre/ asistenţă maternală şi ce măsuri au fost luate pentru prevenirea altor forme de abuz asupra copiilor abandonaţi”.

Citeste si: Un copil în vârstă de 4 ani a fost abandonat în scara unui bloc din Capitală. Nimeni nu a anunțat autoritățile

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI