Close sidebar
Close sidebar

Trei fetițe de 11 ani, lovite în plin de un șofer care a adormit la volan. Copilele se întorceau de la școală când s-a petrecut tragedia din Prahova

Cele 3 fete au fost duse de urgență la spital. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accident cutremurător în comuna Podenii Noi din Prahova, pe Drumul Județean 102, la intrarea în localitatea Popești. Cele trei copile se întorceau de la școală și circulau pe marginea șoselei în momentul în care a avut loc tragedia.

La volanul mașinii care le-a lovit pe copile se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani. Omul a adormit la volan, moment în care a pierdut controlul volanului, iar mașina nu a mai rămas pe sensul de mers delimitat.

Citește și: Un elev de 10 ani, înjunghiat la doar 200 de metri de școală! Agresorul, un bărbat de 44 de ani, a fost arestat pe loc

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Cele trei fete au ajuns de urgență la spital 

Chiar dacă au fost lovite din plin de mașina scăpată de sub control, cele 3 copile nu su fost rănite foarte grav. La fața locului au ajuns în scurt timp autoritățile, iar fetele au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la Spitalul Județean Ploiești.

„În urma impactului, cele trei minore au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, informează Poliția Prahova.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și fac cercetări în acest caz.

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

[Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI