Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Marian Dragomir: m-a amenintat cu moartea. Unul dintre ei era chiar in spatele meu cu arma. M-a ridicat din genunchi, dupa ce mi-a smuls telefonul si si-a rupt hanoracul.

"Asta a fost o intamplare premediata, va dati seama sa ne tina cu arma la cap, sa nu iti fie frica?"

Cei trei frati spun ca s-au trezit batuti si amenintati cu arma de doi vanatori. Sase focuri s-ar fi tras spre stana lor, iar unul dintre ele le-ar fi ucis cainele.
La mijloc ar fi vorba despre o razbunare, spun ei, pusa la cale de un dusman cu care s-au judecat cu ani in urma.

Aurel Dragomir: Mi-e teama, ca daca ma impusca, ca daca ma omoara, acum asta e. Stiti cum e ca au zis ca sunt pe mana cu politia.



Fratii sustin ca au o inregistrare care le demonstreaza spusele.

"Pentru ca aia, stii si tu foarte bine. Aia sunt baietii care vin cu avocati, cu alea. Au bani. Exact, nu te pui cu ei....Sa ii zici ba te-a luat mama dracu daca nu spui."

In inregistrarea audio ar fi chiar seful de post, la care cei trei s-ar fi dus glont sa-i reclame pe vanatori.
In loc sa ia masuri, omul legii le-ar fi spus ca agresorii sunt oameni cu bani, asadar, mai bine se retrag.

Catalin Dragomir: Politia in acest caz a spus la martorul care a fost in noaptea aia ca oricum noi nu rezolvam nimic, el avand cazul sa se ocupe de el, el rezolva noi sa nu rezovam nimic, tot sa musamalizeze si sa favorizeze infractorul

Luat la intrebari, seful de post neaga!

Florian Badea-sef de post comuna Celaru: Sunteti sigura ca alea sunt inregistrai cu mine. Se aude vocea mea? Daca se aude vocea mea si daca au asa ceva cu mine eu le spun asa sa sa ma actioneze in instanta

"Incearca ei ca sunt ei pe acolo, cu politia, ce fac ei impart ei branza si miei ce au ei nu stiu. Sa ma acuze, de asta se ocupa cine poate."

Nici vanatorul aratat cu degetul de cei trei frati nu recunoaste acuzatiile. Pe de alta parte, seful de post a spus ca dosarul este in lucru, ceea ce inseamna ca un sambure de adevar ar putea fi la mijloc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si