Cei trei inculpati, Bogdan Popa, fost sef al Administratiei Cimitirelor, Florin Supeala, fost director adjunct al Centrului al Palatelor Brancovenesti si Romeo Albu, administrator societati comerciale, au cerut instantei sa faca acord de recunoastere a vinovatie, ceea ce inseamna simplificarea judecatii, informeaza Mediafax.

Fostul edil al Capitalei sustine ca el este nevinovat si ca nu va recunoaste niciodata acuzatiile care i se aduc pentru ca sunt false.

"Sa fie sanatosi. Nu o sa recunosc niciodata acuzatiile astea pentru ca nu sunt adevarate. Pozitia asta am avut-o de la inceput, am avut-o in toate instantele la care m-am prezentat si m-au intrebat si inteleg sa ma lupt asa cum spuneam, pentru adevar. Intai sa aud si eu marturiile lor. Fostii apropiati ai mei sunt considerati in rechizitoriu. Nu sunt apropiati si nu am facut acolo o gasca care sa se tina de prostii", a spus Sorin Oprescu la iesirea de la proces.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Oprescu a fost trimis in judecata in 2015 de procurorii DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si