Trei jucători de la Real Madrid au fost arestați după ce ar fi distribuit un videoclip cu caracter sexual în care apare o persoană minoră, a anunțat, joi, un purtător de cuvânt al poliției spaniole.

În Spania are loc un val de indignare împotriva sexismului și comportamentului „macho”, după ce șeful federației de fotbal, Luis Rubiales, care a sărutat-o pe buze pe Jenni Hermoso, a fost acuzat de abuz sexual luna treacută.

Citește și: ITIA a refuzat orice formă de cooperare în cazul Simonei Halep. Avocatul tenismenei: „Este o instituție îndreptată spre distrugerea sportivilor pe care îi investighează”

Fotbaliști de la Real Madrid, arestați după distribuirea unui videoclip cu o minoră

Potrivit cotidianului El Confidencial, citând surse din cadrul anchetei, jucătorii arestați sunt de la academia de tineret, echipa a doua și cea de-a treia. Totul a pornit de la o plângere depusă pe 6 septembrie în Insulele Canare de către mama victimei minore.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Presa internațională relatează că principalul subiect al anchetei este un judecător de la Real Madrid C, a treia echipă a clubului spaniol, care și-ar fi înregistrat actele sexuale cu victima sa minoră de 16 ani. Postul de radio Cadena SER a menționat că tot ce s-a întâmplat a fost consensual.

Citește și: Un campion la culturism și-a pierdut viața la doar 34 de ani. Ce s-a întâmplat: „Absolut șocant!”

Ceilalți doi jucători implicați ar fi distribuit videoclipul cu minora fără consimțământul acesteia, prin intermediul aplicației de mesagerie WhatsApp, potrivit El Confidencial și Cadena SER, scrie News.

Cei trei jucători au fost reținuți, joi dimineață, la Madrid. Ei sunt suspectați acum de comiterea unei infracțiuni cunoscute în dreptul penal spaniol, și anume „dezvăluirea de secrete de natură sexuală”.

Citește și: Decizia integrală în cazul Simonei Halep. Fizioterapeuta Candice Gothier este cea care i-a dat sportivei suplimentul. Antrenorul lui Halep ar fi crezut că e curat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si