Pentru judetul Caras-Severin, avertizarea este in vigoare pana la ora 11.00. Sunt afectate localitatile Moldova Noua, Oravita, Berliste, Carbunari, Ciclova Romana, Ciuchici, Coronini, Garnic, Gradinari, Naidas, Pojejena, Racasdia, Sasca Montana, Sichevita, Socol, Ticvaniu Mare, Varadia si Vrani, unde se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi viteze de 60-70 de kilometri la ora.

Pentru judetele Constanta si Tulcea, avertizarea este in vigoare pana la ora 14.00,

perioada in care vantul va sufla cu pana la 70 de kilometri la ora si va ninge slab.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Conform ANM, vor fi afectate localitatile Constanta, Eforie, Mangalia, Navodari, Techirghiol, 23 August, Agigea, Albesti, Corbu, Costinesti, Cumpana, Limanu, Lumina, Pecineaga, Topraisar si Tuzla, iar in judetul Tulcea -Sulina, Bestepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Crisan, Jurilovca, Mahmudia, Maliuc, Murighiol, Nufaru, Sarichioi, Sfantu Gheorghe si Valea Nucarilor.

Pana duminica la ora 16.00 este in vigoare o informare meteorologica de vreme rea in toata tara. Vremea va fi rece, iar in unele zone, in special la munte, ninge.

Potrivit meteorologilor, vantul sufla cu viteze la rafala de 45-55 de kilometri la ora, mai mari pe litoral, si in sudul Banatului, de pana la 60-70 de kilometri la ora. Temperaturile maxime vor fi in general cuprinse intre -3 si 5 grade, in timp ce minimele vor atinge in Transilvania chiar si -11 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si