Cele trei autoturisme erau conduse de tineri. Unul dintre șoferi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați în noaptea de 27 septembrie, cu privire la accidentul produs pe Bulevardul Marea Unire.

Citeste si: Accident cu patru victime provocat de un șofer drogat în Galați

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în accidentul care s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, au fost implicate trei autoturisme conduse de trei bărbați, doi de 20 și unul de 22 de ani.

Impactul s-a soldat cu rănirea acestuia din urmă, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale”, a precizat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este șoferița beată care a făcut accident în Argeș?! A ieșit, din mașină, în lenjerie intimă, iar părinții i-au adus haine

Accident cu patru victime provocat de un șofer drogat în Galați

Un șofer drogat a provocat un accident soldat cu patru victime. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard, avariind rețeaua de alimentare cu gaze.

Citeste si: O femeie și doi copii au fost răniți pe șoseaua de centură din Buzău

Potrivit IPJ Galați, marți noapte, în jurul orei 00.05, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, aflați în serviciul de patrulare au efectuat semnal de oprire unui autoturism aflat în trafic, înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 122 de km/h. 

Șoferul nu oprit, astfel că polițiștii au plecat în urmărirea acestuia. 

Bărbatul a pierdut controlul volanului

La intrarea în comuna Matca, bărbatul a pierdut controlul direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unei locuințe. În urma impactului, rețeaua de alimentare cu gaze a imobilului a suferit avarii. La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai Distrigaz, pentru oprirea gazului.

Citeste si: Trei oameni au fost răniți, după ce un șofer s-a izbit cu mașina într-o casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si