Close sidebar
Close sidebar

Trei masini, incendiate intr-o parcare din Resita. Pompierii cred ca este vorba despre o mana criminala

Trei masini au fost cuprinse de flacari, in noaptea de vineri spre sâmbata, intr-o parcare din municipiul Resita, judetul Caras- Severin, iar pompierii suspecteaza ca autoturismele au fost incendiate intentionat, principala ipoteza fiind razbunarea.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii din municipiul Resita, judetul Caras-Severin, au fost solicitati, in noaptea de vineri spre sâmbata, in jurul orei 3.00, sa stinga flacarile care au cuprins trei masini intr-o parcare din oras, scrie news.ro.

In urma incendiului, dintr-un microbuz si un Logan a ramas doar caroseria. Totodata, focul a mai ars si farul din stânga fata si spoilerul celei de-a treia masini.

"In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de distrugere, politistii efectuând cercetari in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor in care a avut loc fapta”, au transmis reprezentantii ISU Caras-Severin.

Din primele cercetari, pompierii banuiesc ca focul a fost pus intentionat si ca la mijloc este vorba despre o razbunare.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI