Close sidebar
Close sidebar

Trei membri ai unei familii, loviti de o masina in parcarea unei benzinarii de pe Autostrada Soarelui

Trei persoane - un copil si parintii acestuia - au fost lovite, joi, in timp ce se aflau intr-o benzinarie de pe Autostrada Soarelui, langa masina lor, de un autoturism condus de o soferita care a pierdut controlul volanului si a intrat cu viteza in parcarea benzinariei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: La s

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Calarasi, accidentul s-a produs intr-o benzinarie aflata la km 49 al A2, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta.

O femeie aflata la volanul unui autoturism a intrat cu viteza in benzinarie si a lovit in plin un barbat si o femeie, care se aflau impreuna cu cei trei copii ai lor langa masina personala.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urma impactului, barbatul a suferit o plaga la fata si a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a dus la spitalul din Lehliu. Mama celor trei copii a fost ranita mai grav, primele evaluari medicale indicand ca aceasta ar fi suferit o fractura de bazin. Femeia a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucuresti.

De asemenea, unul dintre cei trei copii a fost ranit usor si a primit ingrijiri medicale la fata locului, in timp ce fratii sai au scapat nevatamati.

Soferita care a produs accidentul este cercetata pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI