Pregatiti-va inima si mintea pentru ceea ce veti vedea in continuare. Un sistem bolnav, platit cu 2 milioane 900 de mii de lei anual, din banii cetatenilor! Un sistem in care animalele sufera de frig, de foame si de boli. Si, culmea, voluntarii nu pot adopta aceste suflete desi legea le permite.

Suntem o armata de oameni! E o televiziune publica. Cat trebuie sa mai suportam indolenta asta? Ce trebuie sa facem sa vina o autoritate sa traga la raspundere acesti oameni care nu-si fac sub niciun fel de forma treaba? Spuneti-mi ce trebuie sa fac? Sincer!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ingrijitorii acestui adapost nu vor sa dea nici un caine spre adoptie pe motiv ca medicul veterinar Cosmina Padure lipseste de la serviciu. E platita din bani publici dar cand are de gand sa-si faca treaba?

Urmariti materialul integral. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si