Incidentul a avut loc într-un centru social din Drobeta-Turnu Severin, acolo unde trei adolescente au agresat o angajată a Direcției pentru Protecția Copilului, iar mai apoi i-au furat telefonul mobil.

Citește și: Femeia care a devenit mamă la 67 de ani se descurcă greu cu pensia pe care o are. Ea nu va beneficia de voucherele sociale nici în anul 2023

Una dintre minore a fost identificată de oamenii legii într-o parcare de lângă o benzinărie, iar celelalte 2 sunt căutate în continuare.

Cele 3 adolescente, două în vârstă de 17 ani și una în vârstă de 14 ani au atacat-o pe educatoarea centrului când femeia li s-a pus în drum.

Cele trei adolescente sunt implicate în rețele de prostituție 

În timp ce încercau să iasă din centrul social, cele trei adolescente au lovit-o pe femeie, i-au smuls telefonul mobil pentru ca aceasta să nu poată cere ajutor, apoi au încuiat-o pe balcon.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 57 de ani a suferit un atac de panică în urma incidentului, au transmis reprezentanții centrului.

Citește și: Caz șocant în Marea Britanie! S-a făcut dreptate după 47 de ani: după ce un pensionar a agresat și ucis o adolescentă, un pensionar a ajuns în sfârșit după gratii

Șeful de la Protecția Copilului Mehedinți crede că ar fi util un contract cu o firmă de pază care să trimită trupele de intervenție rapidă împotriva adolescenților în astfel de cazuri.

Cele trei fete de care vorbim sunt implicate în rețele de prostituție. Acestea fug din penitenciarul pentru minori, prin urmare, nu se pot lua măsuri de securitate. Ca instituție nu se pot lua măsuri împotriva lor, practic, sunt obligați să le primească înapoi de fiecare dată când sunt găsite de oamenii legii.

Citește și: Membrii lumii interlope au strâns bani pentru repatrierea interlopului asasinat în Malta. Vor să îl îngroape ca pe un mafiot adevărat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si