Accidentul a avut locin satul Lilieci din comuna Sinesti din judetul Ialomita, fiind implicate doua autoturisme si un autotren.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ialomita, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro ca in urma accidentului trei persoane si-au pierdut viata. De asemenea, doi oameni au ramas incercerati, fiind necesara interventia echipajelor ISU pentru scoaterea acestora.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Lacramioara Chirea, a precizat ca cele doua persoane care erau incarcerate urmeaza sa fie transportate la un spital din Capitala.

De asemenea, in accident a fost ranit usor si a suferit un atac de panica un adolescent de 14 ani care a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, precum si cinci ambulate- patru SMURD si una de la Serviciul de Ambulanta Ialomita.

In urma accidentului, circulatia pe DN2 Bucuresti- Urziceni este blocata la acest moment pe ambele sensuri la intrarea in localitatea Lilieci.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si