Close sidebar
Close sidebar

Trei morti si trei raniti in urma unui accident rutier produs pe DN 2, in Ialomita

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs marti dimineata pe DN2 Bucuresti - Urziceni si in care au fost implicate trei autovehicule. Doua dintre victime au ramas incarcerate si a fost necesara interventia echipajelor de pompieri pentru scoaterea lor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut locin satul Lilieci din comuna Sinesti din judetul Ialomita, fiind implicate doua autoturisme si un autotren.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ialomita, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro ca in urma accidentului trei persoane si-au pierdut viata. De asemenea, doi oameni au ramas incercerati, fiind necesara interventia echipajelor ISU pentru scoaterea acestora.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Lacramioara Chirea, a precizat ca cele doua persoane care erau incarcerate urmeaza sa fie transportate la un spital din Capitala. De asemenea, in accident a fost ranit usor si a suferit un atac de panica un adolescent de 14 ani care a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La fata locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, precum si cinci ambulate- patru SMURD si una de la Serviciul de Ambulanta Ialomita.

In urma accidentului, circulatia pe DN2 Bucuresti- Urziceni este blocata la acest moment pe ambele sensuri la intrarea in localitatea Lilieci.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI