Merită din plin să înceapă o carieră de modele online, deoarece astfel au parte de numeroase beneficii. Iată trei dintre cele mai importante!

O activitate 100% legală

Dacă te gândești să faci videochat Iasi Studio 20, trebuie să știi că această activitate respectă în totalitate legislația românească., fapt dovedit cât se poate de clar de o serie de documente. 

Chiar în prima zi de activitate, începătoarele semnează – după ce îl studiază bine și li se răspunde la orice întrebare – un contract de artist-interpret, în care sunt trecute drepturile și obligațiile fiecărei părți. 

Ulterior, de fiecare dată când primesc bani, adică de două ori pe lună, plata respectivă este însoțită de un act adițional, care de asemenea conține toate informațiile necesare, conform legii. Este vorba despre sumele încasate pe fiecare platformă online în parte, despre comisioanele ce le revin modelelor, taxele și impozitele plătite către statul român și suma finală care este transferată în contul bancar personal. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ajutor primit de la specialiști în domeniu

Când începi să practici videochat în Iași, un trainer personal te ajută timp de 5 zile, oferindu-ți toate informațiile necesare și răspunzându-ți la orice eventuale întrebări. Îți arată cum să folosești aparatura video și audio, îți descrie caracteristicile platformelor online dedicate adulților și te învață chiar și unele trucuri ce se vor dovedi folositoare mai târziu.

Apoi, primești cursuri individuale gratuite de la profesori de make-up, de limba engleză și de cultură generală. Acestea îți vor permite să atragi bărbați din lumea întreagă, dispuși să plătească sume importante de bani pentru a interacționa online, de la distanță, cu tinere atrăgătoare. Conversând cu ei pe teme diverse, le vei trezi dorința de a te vedea cât mai frecvent, ceea ce îți va rotunji câștigurile. 

Banii obținuți când practici videochat în Iași

În primele trei luni de lucru, primești în mod garantat suma de 1 000 de dolari pe lună, indiferent de performanțele pe care le realizezi în perioada respectivă pe platformele online. Tot acum, ești ajutată financiar să îți completezi trusa de make-up și vestimentația de lucru. 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Apoi, pe măsură ce capeți experiență, sumele câștigate cresc exponențial. Totul pornește de la un comision standard brut în valoare de 50% din încasări, căruia i se adaugă mai multe bonusuri cumulative. 

De exemplu, primești 5% pentru minimum 100 de ore lucrate într-o perioadă și încă 5% pentru depășirea unui prag de câștiguri de 15 000 de dolari. Ești recompensată cu bonusuri și pentru un comportament online perfect sau pentru membrii care se înscriu pe un site venind din camera ta de chat. Un comision de 5% este acordat și pentru fidelitatea față de echipă, mai precis pentru fetele care rămân în studio pe durata unui întreg an calendaristic. 

Aceste trei avantaje reprezintă tot ceea ce își poate dori un angajat, indiferent de domeniul de activitate. Merită, așadar, să faci videochat Iași, în condiții legale 100% și bine îndrumată de specialiști pentru a obține câștiguri considerabile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si