Din nefericire, pentru cele două femei, nu s-a mai putut face nimic, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a le salva viețile. Bărbatul a fost transportat în stare de hipotermie la Spitalul de Urgență din Călărași.

Citeste si: VIDEO| O femeie din Bacău a rămas mutilată pe viață după ce soțul ei i-a dat foc. Bărbatul a sunat la 112 să anunțe intenția: „Foarte bine, domnule! Gata! Acuma fac o crimă”

Familia rămăsese pe străzi de ani buni

Potrivit primelor informații, familia locuia pe străzi de mai mulți ani. Acum trei ani, cei trei au fost dați afară de primărie dintr-o locuință socială.

Trei oameni ai străzii au fost scoase de pompieri din apele înghețate ale brațului Borcea, din Călărași. Două persoane au decedat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Coş de gunoi incendiat într-un grup sanitar al Spitalului Municipal

,,În urmă cu puțin timp, pompierii departamentului Călărași au fost solicitați să intervină pe raza municipiului, pe brațul malului Borcea, unde trei persoane au căzut în apă. Este vorba de două femei și un bărbat. Femeile se aflau în stop cardio-respirator. La fața locului a fost și un medic, care a declarat decesul celor două persoane.

Pompierii militari au extras cea de-a treia persoană, un bărbat, pe care l-au transferat în stare de hipotermie la Spitalul de Urgență Călărași”, a precizat ISU Călărași.

Citeste si: VIDEO |Ce a observat bărbatul care urmărește ciudățenii noaptea?! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

VIDEO- Sinucidere în grup din cauza sărăciei 

Citeste si: Când se întorc, de fapt, elevii din ciclul primar la școală în ianuarie 2022? Anunț oficial de ultimă oră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si