Accident cumplit de tren, luni seara, în județul Buzău, soldat cu patru victime, dintre care trei și-au pierdut viața.

O garnitură de tren cu vagoane cisternă care mergea către Portul Constanța a lovit în plin un autoturism Duster, în care se aflau șoferul și 3 pasageri, informează Stiri de Buzau.

Citește și: Accident dramatic în Arad. Un microbuz și o mașină s-au izbit violent. Şase persoane au fost rănite, între care şi un copil

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform sursei citate, singurul supraviețuitor al accidentului este chiar șoferul care conducea mașina distrusă de tren.

"Am dat cu trenul peste el. Ce să îi fac? Am avut viteză, normal...", a spus mecanicul trenului după impact, potrivit observatornews.ro.

Șoferul a demarat în trombă chiar în fața locomotivei

Potrivit conductorului de pe locomotivă, șoferul autoturismului ar fi oprit inițial la trecerea de cale ferată semnalizată fără bariere, insă din motive neelucidate acesta a demarat în trombă chiar în fața trenului de marfă.

Din nefericire impactul a fost devastator și s-a soldat cu 3 morți și un rănit, mașina fiind târâtă pe șine peste 200 de metri de la locul impactului.

 accident de tren soldat cu 3 morți și un rănit

Accident de tren în Buzău, soldat cu 3 morți și un rănit 

[Sursa foto: Captură YouTube]

„La sosirea noastră la locul accidentului am găsit 4 persoane încarcerate în urma unui accident. Trei persoane erau inconștiente și una semiconștientă care a și fost transportată la spital” a declarat Plutonier Ajutant Filip Mădălin.

Cine sunt victimele accidentului de tren din Buzău

Accidentul s-a soldat cu decesul a 3 pasageri din autoturism, 2 bărbați în vârstă de 42 și 65 de ani și o femeie de 36 de ani, toți din Vadu Pașii.

Șoferul rănit este un bărbat de 52 de ani, tot din Vadu Pașii, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Circulația feroviară, reluată după ora 22.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  a informat la ora 19.30 că traficul feroviar este oprit temporar pe secția 702 Făurei – Buzău, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității Țintești, județul Buzău, după ce un tren de marfă a surprins un autoturism. Accidentul s-a soldat cu patru victime.

Se estimează reluarea circulației feroviare după ora 22.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si