Close sidebar
Close sidebar

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă: Trei pacienţi cu coronavirus, în stare gravă, transferaţi de la Târgovişte

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a anunţat, vineri, că trei pacienţi cu coronavirus, în stare gravă, au fost transferaţi de la Târgovişte spre două unităţi medicale din Galaţi şi Medgidia, ca urmare a atingerii capacităţii maxime de internare.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Ca urmare a atingerii capacităţii maxime de internare pe secţiile de terapie intensivă a pacienţilor în stare gravă infectaţi cu noul Coronavirus, pentru îngrijirea şi monitorizarea optimă a acestora, în cursul acestei zile, respectiv 3 iulie 2020, la nivelul Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CNCCI) a fost dispusă măsura transferului a 3 pacienţi de la secţia de Terapie Intensivă a unităţii spitaliceşti din Târgovişte către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi către Spitalul Municipal Medgidia”, a anunţat DSU.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă: Trei pacienţi cu coronavirus, în stare gravă, transferaţi de la Târgovişte

Citeste si: Nereguli în hoteluri. Turiștii expuși îmbolnăvirii mai mult ca niciodată

Citeste si: Horoscop 4 iulie 2020. Zodii care au parte de o zi plină de iubire

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Jean Castex este noul premier al Franței

Transportul pacienţilor, intubaţi şi ventilaţi mecanic s-a realizat cu un elicopter de tip Mi-8 aflat în dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, format din echipaj medical UPU-SMURD Bucureşti.

Citeste si: Nou focar de coronavirus in Romania! Ce au decis sa inchida autoritatile

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri că la ATI, în acest moment, sunt internaţi 224 de pacienţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI