Împotriva a doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 39 de ani, la aceeaşi dată, autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare.

Trei persoane acuzate de furt în G ermania, prinse în București și Ilfov

”Marţi, 27 iunie 2023, poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale au acţionat în vederea depistării a trei persoane, cercetate pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, fapte comise pe teritoriul Germaniei.

Astfel, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii Capitalei au depistat, la o adresă din municipiul Bucureşti, o femeie, în vârstă de 47 de ani, pe numele căreia, autorităţile judiciare din Germania au emis, la data de 7 iunie 2023, un mandat european de arestare”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citește și: Metoda unui clujean de a adormi tineri pentru a-i jefui

Pe numele celor trei vinovați au fost emise ordonanţe de reţinere pe o durată de 24 ore. 

Jaf de zile mari în Argeș: Mai multe anvelope în valoare de 100.000 de euro au fost furate din curtea unei firme

IPJ Argeș a transmis că:  „Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 iunie a.c., cei doi ar fi sustras, din curtea unei societăţi comerciale, o semiremorcă, încărcată cu anvelope în valoare de 100.000 de euro. Ulterior, ar fi încărcat marfa (aproximativ 1100 de anvelope) într-o altă semiremorcă şi într-o autoutilitară şi le-ar fi transportat în comuna Râca, într-o hală”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Trei persoane, cercetate de DNA după ce au avut acces la informaţii clasificate din cadrul Departamentului de Apărare al SUA

Miercuri, cei doi suspecți au fost identificați și reținuți de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale. Inculpații sunt doi bărbați de 36 și 46 de ani, ambii din Pitești. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pe parcursul anchetei, marfa furată a fost confiscată și restituită firmei păgubite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si