Accidentul a avut loc în localitatea Cumpătura din județul Suceava. În urma impactului, tractorul s-a rupt în două punând în pericol viața oamenilor care se aflau în interiorul lui, dar și al mașinii.

Trei persoane au fost transportate de urgență la spital

La vederea accidentului teribil, martorii au sunat imediat la 112. Astfel că la fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanţă SMURD. 

Din cele cinci persoane, medicii au considerat că trei, aflate în stare mai gravă, trebuie transportate de urgență la spital

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a produs accidentul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Urmărire ca în filme cu sfârșit tragic. Gelozia prietenului i-a adus moartea

Un alt accident în care a fost implicat un tractror a avut loc în Arad

În urma impactului dintre un autoturism și un tractor, două persoane, soț și soție, aflate în mașină, s-au stins din viață.

Deși la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, mai exact o autospecială din partea pompierilor Gărzii nr.

2 Chișineu-Criș, ambulanță SMURD TIM de la Arad cu 2 subofițeri, dar și o ambulanță SMURD de tip B, cu 6 subofițeri, pentru cele două persoane impactul a fost fatal.

Citeste si: Un tânăr de 26 de ani a băgat în spital două persoane. Tânărul de la volan nu avea permis de conducere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si