Dosar penal în cazul a trei bărbați atacați cu spray lacrimogen pentru urși. Incidentul s-a petrecut într-o sală de jocuri din Târgu Mureș, iar trei persoane au ajuns la spital.

Citeste si: Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova. Oamenii legii l-au reținut imediat

Trei persoane au ajuns la spital

„O dat cu sprayul cu lacrimogen, ăla cu ursul, foarte periculos pentru om a trebuit să fugim afară, atunci a strigat că ne omoară pe toți, că de ce

ne-am dus acolo, parcă el patron.”, spune Keresztes Jozsef Attila, victimă.

Citeste si: Ce a decis Judecătoria Buftea în cazul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La serviciul UPU a fost aduse trei persoane în urma unei heteroagresiuni, prezentând iritații la nivelul ochiului, au fost examinați și au fost redirecționați la serviciul de oftalmologie pentru ulterioară conduită a tratamentului.”, adaugă Ciorescu Ion, medic rezident.

„Polițiștii mureșeni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei săli de jocuri de noroc a avut loc un conflict spontan între doi bărbați de 52 și 54 de ani.

Efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare al ordinii publice, lovire sau alte violențe, și portul sau folosirea obiectelor periculoase fără drept.”, spune Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Citeste si: George Simion s-a ales cu dosar penal. Prima reacție a liderului AUR după ce a fost reținut

Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova. Oamenii legii l-au reținut imediat

Un bărbat a fost reţinut după ce s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova. El era cazat în acea unitate. Individul figurează în Registrul naţional al persoanele care au comis infracţiuni sexuale.

Citeste si: VIDEO- Laurențiu Reghecampf a plecat din țară după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce a declarat avocatul antrenorului

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, că polițiștii din cadrul Secției 1 Poliţie Craiova au reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Vişina Nouă, județul Olt, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si