Close sidebar
Close sidebar

Trei persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 2, unul luand foc

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2, in judetul Vrancea, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre acestea a luat foc.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc pe DN 2, intre municipiul Focsani si localitatea Garoafa, fiind implicate un autoturism Volkswagen, in care erau doua persoane, si unul Peugeot, in care se afla doar soferul.

La un moment dat, una dintre masini a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu cealalta. in urma impactului, autoturismul Peugeot a luat foc, pompierii intervenind pentru stingerea flacarilor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cele trei persoane din autoturisme au fost ranite in urma accidetului, fiind preluate de ambulante si transportate la spital.

Traficul pe DN 2, intre Focsani si Garoafa, se desfasoara alternativ, pe un singur sens, politistii facand cercetari la fata locului.

In judetul Vrancea, se inregistreaza precipitatii mixte, ploaia alterntand cu ninsoarea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI