Din motive necunoscute la acest moment, autovehiculul care se ocupa cu transportul de persoane s-a izbit de un stâlp, în timp ce efectua o cursă între Ploiești și Boldești Scânteia. Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite, printre care și un minor.

Microbuzul a plonjat într-un stâlp de electricitate

Șoferul microbuzului care efectua cursa dintre Ploiești și localitatea Boldești Scânteia, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de beton de pe marginea șoselei, a rupt două garduri și a ajuns în gardul unui imobil.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Boldești Scânteia, în cartierul Balaca.

La momentul accidentului, în microbuz se aflau 10 persoane. Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite, dintre care un minor.

Citește și: Cetățeni din Irak și Siria, găsiți înghesuiți într-o mașină de teren în Mehedinți, după ce autotursimul a fost implicat într-un accident

Persoanele au refuzat să fie transportate la spital

La locul accidentului au intervenit imediat autoritățile. Paramedicii au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite, șoferului, minorului și unui pasager adult din microbuz. Cei trei au refuzat să fie transportați la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Paramedicii au acordat îngrijir medicale necesare persoanelor rănite

Paramedicii au acordat îngrijir medicale necesare persoanelor rănite

[Sursa foto: ambulantacovasna.ro]

Primele date transmise arată că accidentul s-a produs, se pare, din cauza faptului că șoferului care conducea microbuzul i s-a făcut rău la volan.

În acest moment nu se cunosc mai multe detalii despre accident.

Citește și: Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Mașina a fost făcută praf

Și-a pierdut vița după ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul volanului s-a izbit de un cap de pod și a ajuns într-un șanț. Șoferul se pare că a pierdut controlul volanului într-o curbă. Accidentul s-a petrecut în județul Botoșani.

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul volanului

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul volanului

[Sursa foto: stirile ProTv]

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Din sursele anchetei, se pare că tânărul șofer era sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și: Accident cu trei mașini pe autostrada Deva- Nădlac


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si