În accident au fost implicate trei camioane şi două autoturisme s-a produs, luni, pe Centura Bucureşti, la Domneşti.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, pe Centura Bucureşti

Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Domneşti, pe sensul către Chiajna, judeţul Ilfov, acolo unde s-a produs o coliziune între trei autocamione şi două autoturisme.

Citește și: Un român, beat la volan, a făcut prăpăd pe o stradă din Italia. Tatăl unei fetițe de 6 ani a decedat pe loc

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Potrivit primelor date, trei persoane au suferit răni uşoare, fiind transportate la spital”, a precizat Centrul Infotrafic.

Drumuri închise din cauza poleiului

Un sector din Autostrada A 1, în judeţul Sibiu, a fost înschis, duminică seară, din cauza poleiului, a transmis Centrul Infotrafic.

Citește și: Un șofer s-a răsturnat cu camionul în albia unui pârâu din Suceava

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe A1 Sibiu – Deva, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225  întrare/ieşire  A1- DN7 şi 237 nod rutier mun Sibiu”, a transmis Centrul Infotrafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si