În urma impactului dintre cele două autoturisme, patru persoane au rămas încarcerate. Printre victime se află și un bebeluș.

Accidentul a avut loc pe o stradă din Baia Mare

La faţa locului s-a deplasat Detașamentul Baia Mare cu două echipaje de pompieri și două echipaje SMURD. De asemenea, la locul intervenției se află și un echipaj SAJ.

Citește și: VIDEO-Accident rutier produs în Mureș, între un autocamion și un autoturism. Un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

Până în acest moment au fost transportate trei persoane la spital, dintre care un minor(bebeluș).

Citește și: Accident grav la ieșirea din București. Traficul pe DN1 este restricționat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din primele informații, copilul era ținut în brațe de o femeie.

Accident rutier produs în Mureș, între un autocamion și un autoturism. Un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

În cursul zilei de marți, un accident rutier s-a produs în localitatea Petelea, Mureș. Un copil de 12 ani a fost transportat de urgență la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD.

În accident au fost implicate 4 persoane: un minor și 3 adulți. Un adult a fost încarcerat.

Citește și: Un român a fost accidentat mortal de o locomotivă

Pompierii Detașamentului Reghin au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Petelea, dintre un autocamion și un autoturism.

Au intervenit la fața locului următoarele forțe de intervenție: o autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD, o ambulanță SMURD cu medic și două ambulanțe SAJ cu medic.

Citește și: VIDEO |Accident cumplit cu 40-60 de mașini. Mai mulți oameni au decedat, iar 30 au fost spitalizați

„Minorul, în vârstă de 12 ani, a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD și transportat de urgență la UPU Târgu Mureș.  Două victime de cod galben medical, suferind multiple traumatisme au fost transportate de asemenea la UPU Târgu Mureș. În aceste momente conducătorul autoturismului a fost extras dintre fiarele contorsionate și a fost preluat în stare gravă de echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și va fi transportat la spital. Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor și se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative produse, în vederea deblocării circulației”, se arată într-un comunicat ISU Mureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si