Close sidebar
Close sidebar

Trei persoane au murit si patru au fost ranite dupa ce o casa s-a prabusit peste locatari, in Polonia

Trei persoane au murit, patru persoane au fost ranite si cinci disparute, dupa ce un imobil s-a prabusit in orasul Swiebodzice din Polonia.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trei persoane au murit, iar alte patru o fost ranite in sud-vestul Poloniei, in urma surparii unui imobil locuit, iar salvatori cautau alte cinci persoane date disparute, au anuntat sambata autoritatile locale, relateaza The Associated Press.

Potrivit purtatorului de cuvant al pompierilor din in Wroclaw, Daniel Mucha, surparea cladirii ar fi fost provocata de o explozie de gaze naturale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Doi dintre morti sunt elevi, a declarat seful salvatorilor medicali, Wojciech Kopacki. Mucha a anuntat ca 23 de unitati de pompieri si caini special antrenati cauta intre daramaturi.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI