Potrivit poliţiştilor din Timiş, cei doi agresori şi tânărul care a filmat bătaia au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Citeste si: O nouă hotărâre importantă a fost luată în Parlament

"Faţă de cei doi minori de 14 şi 15 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

De asemenea, băiatul de 18 ani care a filmat incidentul a fost reţinut pentru complicitate. Cei trei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P. J Timiş. Activităţile efectuate de către poliţiştii Secţiei 3 Timişoara s-au realizat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara”, transmite IPJ Timiş.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Mediului: Aproape 50% din eco-tichetele Rabla Plus au fost rezervate deja de români

Un adolescent de 15 ani a fost bătut de doi tineri, la Timişoara, pe strada Transilvania, iar întreaga scenă a fost filmată.



Potrivit poliţiştilor, mama copilului de 15 ani a sunat la 112, dupa ce fiul ei a venit acasă şi i-a spus ce s-a petrecut.

Adolescentul afirmă că a fost chemat de un prieten să se întâlnească în faţa intrării unui bloc. Acesta din urmă ar fi chemat alţi doi băieţi pe care nu-i cunoştea şi care l-au luat la bătaie.

Citeste si: ICCJ sesizează Curtea Constituţională privind legea eliberării condiţionate

Pe imagini se poate vedea cum unul dintre ei îi aplică o lovitură cu piciorul în zona capului.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si